Megjelent a Fókuszban a Távhő 2017-es év 3. lapszáma

Megjelent az ünnepi számunk, melyben szót ejtünk a földgázpiac aktualitásairól; beszámolunk az őszi programjainkról; Horváth Attila, Kecskeméti Termostar Kft. ügyvezető igazgatója mesél a tervezett fejlesztéseikről; interjúk készültek az 5️0 éves PÉTÁV Kft. és a Get Energy Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóival; illetve a jövő évi programnaptárunk is megtalálható.

Megjelent a Fókuszban a távhő legújabb száma

Megjelent a Fókuszban a távhő 2022/1. száma. Mostani lapszámunkban néhány, a távhőszakma számára jelentős témát mutatunk be szakértőink segítségével, beszámolunk a MaTáSzSz Irodánál történt változásokról, a szövetség idei terveiről, bemutatjuk elnökségünk egyik új tagját és egy újabb híres távhős épületet is. Mindezt törekszünk színes és változatos formában megmutatni, és bízom abban, hogy kiadványunk olvasása hasznos és kellemes időtöltés lesz az Ön számára.

Megjelent a Fókuszban a távhő 2022/2. száma

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének kiadványának legújabb számában többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat: Mi történik az energiapiacokon? Mi az a megújulóenergia-közösség? Geotermikus energia - nem csak fűtésre?