A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) tavaly második alkalommal készített Felhasználói Elégedettségi Felmérést (FEF) a távhő ágazatban, amelynek adatai alapján a elhasználók magas szinten elégedettek a távhő ágazat szereplőivel. 

A kiválasztott kérdések felhasználói válaszainak bázisán alapuló FEF-Index maximális értéke 1000 pont lehet. Az index átlagpontszáma 2021-ben 885 lett, valamivel magasabb, mint 2019-ben, amikor ugyanezen érték 879 volt. Az ágazatban tapasztalható elégedettség az eredetileg is magas szinthez képest tehát még tovább emelkedett, az ügyfelek véleménye alapján a szolgáltatók jól teljesítettek a felmérésekben. A pontszámok az átlaghoz képest kevés eltérést mutattak, minden felmérésben szereplő szolgáltató 850 pont feletti eredménnyel végzett.

Az eredmények alapján, 920-as pontszámmal, a legjobb FEF-indexet elérő engedélyest, a SZETÁV Kft.-t a Hivatal díjjal jutalmazta.

Részletes beszámoló érhető el itt: http://www.mekh.hu/tovabb-javult-a-tavhoszolgaltatok-megitelese?fbclid=IwAR2hJXv-2D4awSPaQuRPgWHI8gvI8YhzVEvbULLKbU0BC0Bb35jyrAhrAyw