A korábbi hagyományokhoz híven az idei évben is négy szakmai díjat ítélt oda a szövetség Elnöksége.

Knuth Károly Szakmai Díjata MaTáSzSz Elnöksége ítéli oda évente a magyar távhőszakma kiemelkedő személyiségeinek, életútjuk és szakmai tevékenységük elismeréséül, egyfajta életműdíjként.

„Magyar Távhőszolgáltatásért” ezüst emlékéremmela távhőszektor szakembereinek elmúlt években folytatott eredményes munkáját ismerjük el.

Távhőszolgáltatásért Nívódíjjal azokat a távhőipari tagozati tagjainkat díjazzuk, amelyeknek a termékei, szolgáltatásai kiérdemelték a távhőszolgáltató vállalatok elismerését.

Dr. Büki Gergely Távhő Ígérete Elismerés díjra pedig a 35 év alatti fiatalok pályázhatnak két kategóriában. A díjjal nemcsak szakmai, hanem anyagi elismerés is párosul.

A Knuth Károly Szakmai Díjra és a „Magyar Távhőszolgáltatásért” Ezüst Emlékéremre a MaTáSzSz tagjai tehetnek javaslatot, a Távhőszolgáltatásért Nívódíjra a MaTáSzSz rendes tagjai jelölhetnek a távhőipari tagozati tagok közül, míg a Dr. Büki Gergely Távhő Ígérete Elismerés díjra a MaTáSzSz tagjainak 35 év alatti munkavállalói és a MaTáSzSz-szal együttműködési megállapodást kötött egyetemek hallgatói pályázhatnak. 

A 2020-as díjazottak névosra megtalálható az alábbi linken: http://www.tavho.org/rolunk/szakmai-dijak 

A MaTáSzSz közösségi média felületein is közli a díjazottak névsorát.

A díjakhoz ezúton is gratulálunk, az ünnepélyes átadóra későbbi időpontban kerül sor.