A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium, a Svájci Alap „Energiahatékonyság és megújuló energiaforrások” tématerületén „SM06-GEO Geotermikus energiaforrások távfűtéshez” című program komponenseinek megvalósítása érdekében pályázati felhívást hirdetett meg.

 

A pályázati felhívás részleteit és dokumentumait 2024. március 8-án tettük közzé, és azok elérhetők a következő linken: Pályázati Felhívás.

 

Pályázati határidők:

 

A pályázatok elektronikus benyújtása: 2024. március 12. 8:00 órától - 2024. június 12. 12:00 óráig

A pályázás a CHRIS rendszeren keresztül történik, amelynek elérhetősége a következő: CHRIS rendszer. A felület 2024. március 12. 8:00 órától lesz majd elérhető.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázatok beérkezési sorrendje nem befolyásolja az értékelést. Javasoljuk, hogy pályázatuk véglegesítésével várják meg az információs napot, amely várhatóan 2024. május első felében kerül megrendezésre. Az információs nap részvételéhez előzetes regisztráció szükséges, amiről később adunk majd tájékoztatást. A pályázati felhívás kapcsán gyakran ismétlődő kérdésekkel kapcsolatos tájékoztatás szintén az oldalon lesz majd elérhető.

 

Kapcsolat:

 

Pályázattal kapcsolatos kérdések: svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu

CHRIS rendszerrel kapcsolatos technikai segítség: chrissupport@szechenyiprogramiroda.hu

 

Kérjük, kövessék figyelemmel a Svájci-Magyar Együttműködési Program hivatalos honlapját – www.svajcialap.hu –, valamint Facebook és Instagram oldalait.