2024. április 8-10. között tartottuk a Mesterfutam - Ügyfélszolgálatok IV. Rangadóját, amelyen 5 távhőszolgáltató ügyfélszolgálatai mérték össze tudásukat. A gyakorlati feladatban egy ügyfélszituációban mutatta meg minden csapat egy tagja képességeit, majd a teszt és levél feladatokat 3 csapattag együttműködésével végezték el.

A versenyfeladatokat követeőn 3 előadást hallgathattak meg a részvevők, amelyet egy kerekasztalbeszélgetés követett. Itt a zsűri tagok és az előadók válaszoltak a résztvevői kérdésekre és egy mély és előremutató beszélgetés alakult ki a digitalizációról és a mesterséges intelligenciáról, az abban rejlő ügyfélszolgálati és a távhő szektort értintő lehetőségekről.

Az esti díjátadó gálán a szakmai díjakon kívül első alkalommal került átadásra a Farkas Szilárd Díj, amelyet a korábban a távhő szektor ügyfélszolgálatait több területen is támogató fogyasztóvédelmi szakember emlékét megidézve alapítottunk meg. A Díjat a Mesterfutam adott versenyen jelenlévő közössége adományozza a díjazottnak a Mesterfutam és a magyar távhőszolgáltatás ügyfélszolgálati közösségében betöltött szerepe elismeréséül, amelyet Mezei Antal, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. kollégája nyert.

A verseny díjazottjai:

Összetett I. helyezés: BKM Nonprofit Zrt.
Összetett II. helyezés: PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft.
Összetett III. helyezés: Debreceni Hőszolgáltató Kft.
Legjobb Elméleti Teszt: PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft.
Legjobb Levél: PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft.
Legjobb Személyes Ügyfélszolgálat: Debreceni Hőszolgáltató Kft.
A legcéltudatosabb csapat díja: T-SZOL Tatabányai Szolgáltató Zrt.
A Csupajó díj: Kecskeméti TERMOSTAR Kft.

Képgalériánk közösségimédia felületünkön érhető el:

https://www.facebook.com/mataszsz