Az elmúlt három évben a MaTáSzSz Távhő Ökocímkéjével jelentős számú távhőszolgáltató találkozott már. Közülük mostanra többen használói is a környezetbarát és energiahatékony szolgáltatás tanúsító védjegynek. 

2019 januárjától újra lehet pályáznia Távhő Ökocímkére, a távhőrendszerek önkéntes környezeti tanúsítványára. A pályázás menetéről a http://tavhookocimke.hu/oldalon tájékozódhat.

2019. február 7-én– a pályázatban, pályázásban is segítséget nyújtó - Távhő Ökocímke referensképző szemináriumot szervezünk. 

Az Távhő Ökocímke referensképző amellett, hogy bemutatja a pályázati feltételeket, a pályázás menetét;

  • lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők a Távhő Ökocímke marketingkommunikációs felhasználási formáirólmegfelelő elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek;
  • lehetőséget ad arra, hogy a távhőszolgáltatók munkatársai részletesebb tudást szerezzenek egy, a távhőszektorban ma még kevéssé preferált területről, a zöldmarketing és zöldkommunikáció területéről;
  • segíti a Távhő Ökocímke referenseket abban, hogy a Távhő Ökocímkében rejlő marketingkommunikációs lehetőségeket újszerű megközelítésben építsék be az adott szolgáltató marketing kultúrájába

A szeminárium végén a résztvevők Távhő Ökocímke referens okleveletkapnak. 

A képzésre várjuk a már Távhő Ökocímkével rendelkező tagokat és azokat is, akik fontolgatják a pályázást! A képzésen való részvételre az első 30 regisztrálónak van lehetősége. Távhőszolgáltatónként legfeljebb 2 fő regisztrálhat.

 

A Távhő Ökocímkre referensképző a MaTáSzSz tagvállalatok részére ingyenes. Nem tagvállatok részére a képzés díja: 42 000 Ft/fő.

A program következő várható időpontja: 2019. február 7.
Jelentkezés menetéről az info@tavho.org címen kaphat információt.