Képzésünkkel segítséget kívánunk nyújtani abban, hogy tagvállalataink fogyasztóvédelmi referensei megfelelhessenek a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/D. § (2) bekezdésében foglaltaknak.

 

Tervezett program

9:30 órakor - előadások

1./ A fogyasztóvédelmi szabályokban megvalósult változások 2021.

2./ Távhőszolgáltatók panaszkezelése (pl.: telefonos ügyfélszolgálat).

3./ Jótállás és távollévők közötti kereskedelem gyakorlati tapasztalatai.

11:00 órakor - A szakmai előadással kapcsolatos kérdések, válaszok

Előadó: Dr. Farkas Szilárd - Fogyasztóvédelmi Referens Központ

 

Időpont2022. március 17. (csütörtök) - 9:30 órától 11:30 óráig

Helyszín: Fogyasztóvédelmi Referens Központ virtuális tanterme

Jelentkezési határidő: 2022. március 8.

 

A virtuális tanteremhez rendkívül könnyen tud csatlakozni bárki, az asztali és hordozható számítógépről (laptopról) egy egyszerű linken keresztül (programok telepítése nélkül), okostelefonról és táblagépről pedig egy applikáció letöltésével van lehetőség részt venni a képzésen. A virtuális tanterem ugyanúgy naplózza a részvételt jelenléti ív formájában, mint egy tanteremi képzés, így a képzésen való részvétel nem megkerülhető, tétlenség esetén a program automatikusan kilép. Az applikációk telepítésére Android és iOS alapú eszközök egyaránt alkalmasak. A jelentkezést követően második visszaigazoló levelünkben egy részletes tájékoztatást küldünk a virtuális teremhez történő csatlakozásról.

 

A szakmai képzésen való részvételt tagvállalatonként 1 fő számára (összesen maximálisan 35 fő számára) tudjuk biztosítani. A képzésen való részvétel ingyenes. A részvétel lehetőségét tagvállaltonként és összesen is a beérkező regisztrációk sorrendjében kezeljük.

 

A jelentkezőknek a csatlakozáshoz szükséges linket a képzést megelőzően, valamint a képzésen való részvételről szóló tanúsítványt a képzést követően a Fogyasztóvédelmi Referens Központ fogja megküldeni.

Az alábbi űrlap kitöltésével tud képzésünkre jelentkezni.

A program következő várható időpontja: 2022. március 17.
Jelentkezés menetéről az info@tavho.org címen kaphat információt.