A MaTáSzSz évente, hagyományosan megrendezett távhőszolgáltatási konferenciája a legrangosabb iparági esemény. Az aktuális trendeket felvonultató kiállítás és a szakmai előadások mellett a rendezvény kötetlen kapcsolatépítésre és tapasztalatcserére is lehetőséget ad, amely jó alapja lehet a későbbi szakmai együttműködéseknek, hiszen a távhőszakma képviselői mellett a szabályozó hatóságok munkatársait is évről évre vendégül látjuk.

 

 A XXII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI KONFERENCIA ÉS SZAKMAI KIÁLLÍTÁS

Időpontja: 2023. november 6-8.

Helyszíne: Aquaworld Resort Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

 

Jelentkezési határidő:  2023. szeptember 29.

 

A konferencia házigazdája:


 

 

A konferencia szponzorai:

 

Főszponzor:

Szponzorok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A konferencia programja

 

A nemzetközi kitekintés mellett foglalkozunk többek között a nukleáris energia, a települési szilárd hulladék és a hidrogén lehetséges szerepeivel a jövő távhőjében.

A feldolgozott témák között szerepel a Nemzeti Energiastratégia és a Nemzeti Energia- és Klímaterv megújítása, a hazai távhőszektor európai uniós támogatási lehetőségei, az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló új szabályozás hatása a hazai távhőszektorra, a hazai távhőszektor lehetséges jövőképe a MaTáSzSz szemüvegén keresztül, a primer oldali hőszivattyú szerepe a hatékony távhőben, a geotermikus energia hasznosítása és egy már megvalósult fejlesztés bemutatása.

Kerekasztal beszélgetésünk témája: Van-e jövője a földgáz-alapú távhőnek? -, amit szakértőinkkel közösen vitatunk meg, illetve lehetőségünk lesz szakmai látogatás keretében megtekinteni a Duna Arénát.

A konferencia részletes programja itt érhető el, amelyet az előadói visszajelzések alapján folyamatosan frissítünk, majd a regisztráció lezárása után a résztvevőknek a Smart Events applikációban lesz elérhető.

 

Fontos számunkra, hogy tudatosan gazdálkodjunk Földünk erőforrásaival. Az előző évek tapasztalata azt mutatta, hogy nem minden résztvevő vett részt a konferencia utolsó napján az ebéden, ezért kérjük, hogy a regisztráció során jelölje meg, ha kér ebédet 2023. november 8-ra. Ebéd csak azok számára lesz biztosított, akik ezt a regisztráció során kérik.

 

A rendezvényen való részévételhez kapcsolódó információk

 

Részvételi díjak:

 • MaTáSzSz tag: 120.000 Ft+ÁFA/fő
 • Nem MaTáSzSz tag: 240.000 Ft+ÁFA/fő

A részvételi díj minden esetben tartalmazza a szakmai program szervezési és ellátási költségeit, valamint a társasági program költségeit. A részvételi díj független a részvétel tényleges időtartamától. A rendezvényen csak a regisztrált résztvevők és a MaTáSzSz meghívott vendégei vehetnek részt.

A részvételi díjak számlázása a rendezvényt követően történik 8 napos fizetési határidővel. Tájékoztatjuk, hogy a MaTáSzSz nem fizeti meg a részvételi díjban szereplő étkezés (egyes meghatározott juttatás) adóját, annak összegét a számlában részletezzük.

Jelentkezési határidő:

2023. szeptember 29.

Lemondási feltételek:

A díjmentes lemondás határideje: 2023. szeptember 29.

Ezt követően csak név módosításra van lehetőség (a konferenciát érintő díjakat minden esetben meg kell teríteni). A részvételi díjak számlázása a rendezvényt követően utólag történik, előlegszámla nem kerül kiállításra.

A rendezvényre regisztrálni a lent található regisztrációs felületen lehet. Az alábbi információk segíthetik Önt a regisztrációban:

- A regisztrációhoz weboldalunkra történő bejelentkezés szükséges.

- Lehetőség van több résztvevő és kiállítói tér regisztrációjára is egy bejelentkezéssel a regisztráció véglegesítése gomb megnyomásáig.

- A regisztráció akkor lesz végleges - és ezt követően már nem módosítható -, amikor a regisztráció befejezése gomb is megnyomásra kerül.

- Ezután a regisztrációról emailben visszajelzést kap.

- Amennyiben a véglegesített regisztráció után újabb jelentkezőt szeretne regisztrálni, akkor ezt egy másik email címről történő bejelentkezéssel tudja megtenni.

- A regisztrációs felület használatával kapcsolatban felmerült kérdésekben Kocsis Tóth Ildikó az ildiko.kocsis.toth@tavho.org email címen tud segítségére lenni.

 

Szállásfoglalás és fizetés módja 

 A SZÁLLODAI FOGLALÁSOK HATÁRIDEJE LEJÁRT.

További szobafoglalásra a szállodákban foglaltságuk függvényében és a szálloda által megadott feltételekkel és díjjal van lehetőség.

Javasolt szállodák:

 

1.) Helyszín (konferencia helyszíne):         

Aquaworld Resort Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

https://www.aquaworldresort.hu/hu/hotel

 

 

2.) Helyszín (kontakt szálloda) 

Park Inn by Radisson Budapest

1138 Budapest, Szekszárdi utca 16-18.

https://www.radissonhotels.com/hu-hu/szallodak/park-inn-budapest?facilitatorId=RHGSEM&cid=a:ps+b:ggl+c:emea+i:brand+e:pii+d:cese+r:brt+f:hi-HU+g:ho+h:HUBUD1+v:cf&gad=1&gclid=CjwKCAjwgZCoBhBnEiwAz35RwhDxveAp_1_nA4PDGUuSzpNkI8Y0OCiSqnXe73yhOYRd90nI9M0h3hoCuuoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

 

Kiállítói információk

 

A KIÁLLÍTÓI TERÜLET ELFOGYOTT!!!!

 

A kiállítói terület díja: 32.000 + ÁFA/nm

A szállodai adottságok miatt a kiállítói tér felosztása, így az egyes kiállítói standok mérete is meghatározott. A jelenleg szabad kiállítói területek:

 

A kiállítói tér igényeket a regisztráció időpontja alapján dolgozzuk fel. A regisztrációs felület automatikusan nem tudja a kiállítói regisztrációt felfüggeszteni, így a kiállítói regisztráció véglegesíthető akkor is, ha már a kiállítói terület nem áll rendelkezésre. Amennyiben kiállítói terület igényét nem tudjuk teljesíteni vagy nem a választható mennyiségek egyikét adta meg, akkor erről írásban fogjuk tájékoztatni.

Kiállítói terek elfoglalása: 2023. november 6. 10:00-tól

Kiállítói terek elhagyása: 2023. november 7. 19:00-ig.

A kiállítói terek bontása 2023. november 8. reggel megkezdődik.

 

 A kiállítási terület díja tartalmazza:

 • fehér határoló falak, octanorm installáció (2,5m magas);
 • szőnyegezés (új szőnyeg, a szín leadása 4 héttel a rendezvény    előtt szükséges);
 • 2m hosszú, 30 cm széles akasztott frízpanel kialakítása; egységes fekete frízfelirat vágása felrakása, maximum 30 karakterig ;
 • 1 db 67 x 67 cm tárgyalóasztal;
 • 2 db fekete műbőrkárpitos szék,
 • 1 db nyitott információs pult polc nélkül;
 • standvilágítás megfelelő mennyiségben
 • 1 db papírkosár;
 • 1db 3-as elosztó.

 

A kiállítási terület díja nem tartalmazza az áramkiépítést, az a rendelhető eszközök között választható. Amennyiben elektronikai berendezéseket kíván a kiállítói standon működtetni, akkor az eszközlistában az elektromos csatlakozási lehetőségek egyikét válassza ki!

A választható standkiegészítők listája itt érhető el, megrendelni a regisztrációs felületen lehet.

 

Szponzori információk

 

Rendezvényünkön és hozzá kapcsolódóan számos megjelenési felületet tudunk biztosítani támogatóink számára. A szponzorációs csomag összeállítása egyedileg történik. Ezzel kapcsolatban megkeresését várjuk a kocsis.toth.ildiko@tavho.org címen vagy a 06-20/240-6340 telefonszámon.

Szponzori megjelenési lehetőségek:

 

 • rollup vagy molinó elhelyezése a konferencia teremben
 • rollup vagy molinó elhelyezése a regisztrációnál
 • rollup vagy molinó elhelyezése a rendezvény egyéb tereiben a konferenciatermen kívül
 • logó megjelenítése az összefoglaló kisfilm végén
 • logó megjelenítése az elektronikus programfüzetben (Smart Events applikáció)
 • a rendezvény kommunikációban szponzor megjelenése (facebook, weboldal, programfüzet, linkdin, megjelenés elő- és utókommunikációban)