Időpontja: 2023. május 15-16.

Helyszíne: Aquaworld Resort Budapest

1044 Budapest, Íves út 16.

Jelentkezési határidő: 2023. április 27.

 

A rendezvény támogatói:

 

 

 

 

Az alábbi programtervet az előadók visszajelzései alapján folyamatosan frissítjük.

A rendezvény elemei:
-          a szektoron belüli tapasztalatmegosztás, a szektoron kívüli aktuális információk átadása előadások formájában és
-          a résztvevők aktív részvételével az előadások témáinak csoportos feldolgozása, kérdésfelvetés, közös válaszkeresés world café módszerrel. A módszerről és annak rendezvényen való alkalmazásáról részletesen itt olvashat.


A rendezvény célközönsége:
Kiemelten az adott téma vonatkozásában a tagvállalatainknál a feladatokkal ténylegesen érintett munkatársak, mint például műszaki terület középvezetői, kivitelezési vezetők, szerelők, projektvezetők, ügyfélszolgálati vezetők, ügyfélszolgálati munkatársak, gazdasági terület középvezetői.

 

A rendezvényen való részévételhez kapcsolódó információk

 

A résztvevői létszám: maximum 160 fő

A részvételi regisztrációkat a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni. Amennyiben a regisztrált résztvevői létszám eléri a maximumot, arról itt tájékoztatás adunk.

 

Részvételi díjak:

  • MaTáSzSz tag: 55.000 Ft+ÁFA/fő
  • nem MaTáSzSz tag: 110.000 Ft+ÁFA/fő

A részvételi díj minden esetben tartalmazza a szakmai program szervezési és ellátási költségeit, valamint a társasági program költségeit. A részvételi díj független a részvétel tényleges időtartamától. A rendezvényen csak a regisztrált résztvevők és a MaTáSzSz meghívott vendégei vehetnek részt.

A részvételi díjak számlázása a rendezvényt követően történik 8 napos fizetési határidővel. Tájékoztatjuk,  hogy a MaTáSzSz nem fizeti meg a részvételi díjban  szereplő étkezés (egyes meghatározott juttatás) adóját, annak összegét a számlában részletezzük.

Jelentkezési határidő:

202. április 27.

Lemondási feltételek:

A díjmentes lemondás határideje: 2023. április 27.

Ezt követően csak név módosításra van lehetőség (a rendezvényt érintő díjakat minden esetben meg kell teríteni). A részvételi díjak számlázása a rendezvényt követően utólag történik, előlegszámla nem kerül kiállításra.

A rendezvényre regisztrálni a lent található regisztrációs felületen lehet. Az alábbi információk segíthetik Önt a regisztrációban:

- A regisztrációhoz weboldalunkra történő bejelentkezés szükséges.

- Lehetőség van több résztvevő és kiállítói tér regisztrációjára is egy bejelentkezéssel a regisztráció véglegesítése gomb megnyomásáig.

- A regisztráció akkor lesz végleges - és ezt követően már nem módosítható -, amikor a regisztráció befejezése gomb is megnyomásra kerül.

- Ezután a regisztrációról emailben visszajelzést kap.

- Amennyiben a véglegesített regisztráció után újabb jelentkezőt szeretne regisztrálni, akkor ezt egy másik email címről történő bejelentkezéssel tudja megtenni.

 

Szállásfoglalás és fizetés módja 

 

A rendezvény helyszínén szállás is biztosított. A rendezvény minden résztvevője a szállásfoglalást közvetlenül és kizárólagosan a szállodánál tudja megtenni az alábbi linken:

https://reservations.aquaworldresort.hu/100372?Adults=1&groupID=2779288&languageID=13#/guestsandrooms

 

Standard szoba 1 fő részére: 42.857 Ft + ÁFA

Standard szoba 2 fő részére: 45.714 Ft + ÁFA

 

Szállásfoglalás határideje: 2023. április 28.

A megadott határidőig történő foglalás esetén biztosított a szabad szobák rendelkezésre állása a fenti árakon, ezt követően a szálloda szabad kapacitásának függvényében foglalható szoba.

 

 A szobaár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • • szállás standard szobában gazdag büféreggelivel,
  • • a szálloda saját Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpont ingyenes használata (relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandalamedence, szaunák, gőzkabin, fitneszterem),
  • • fürdőköpeny az egész tartózkodás alatt,
  • • térítésmentes szélessávú internet csatlakozási lehetőség
  • • térítésmentes parkolás a szálloda előtti parkolóban

 

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke az ÁFA nélküli nettó szobaár 4%-a 18 év felett.

Check in: 15:00-tól

Check out: 11:00-ig

A hotel elérhetőségei:
https://www.aquaworldresort.hu/hu/hotel
+3612313600

 

 

A szállásfoglaláshoz segédlet

 

A linkre kattintva megjelenő felületen nyomja meg a kiválasztás és a következő pontra lépés gombot. Amennyiben nem a gombra kattintva lép tovább, akkor a kedvezményes szobaár nem érvényesíthető a foglalás során.

A képen szöveg, képernyőkép, monitor, válaszfal látható

Automatikusan generált leírás

 

Válassza ki az érkezés és a távozás dátumát. Amennyiben az előző lépésnél a kiválasztás gombra kattintott, akkor a kedvezményeknél ezen a felületen a MATÁSZSZ felirat látható.

A képen asztal látható

Automatikusan generált leírás

 

A következő felületen a szoba részleteire kattintva tudja folytatni a foglalás menetét.

A tovább a foglaláshoz gomb megnyomása után tudja a vendég adatait kitölteni és a foglalást véglegesíteni.