Az idei tavaszi MaTáSzSz konferencián - távhőszektor egyik legrangosabb eseményén - az államigazgatási ágazat több előadója mellett, a távhőszektor közel 30 szakmai előadója is részt vett magas színvonalú előadásokkal. A rendezvényen több mint 300 fő résztvevő volt jelen, a távhőszolgáltatóktól, a távhőtermelőkön át a beszállítókig, így kiváló lehetőséget biztosított a távőszektor szereplőinek arra, hogy üzleti kapcsolataikat ápolása mellett szakmai előadásokat hallgassanak és a szektort érintő jelenlegi és jövőbeni kihívásokra közösen keressék a válaszokat.

A szakmai programok mellett a Szövetség által alapított rangos szakmai díjak, valamint a Távhő Ökocímkék ünnepélyes díjátadására is sor került az esemény keretében. A Távhő Ökocímkéket Dr. Makai Martina helyettes államtitkár, Orbán Tibor, a MaTáSzSz elnöke és Váci Gergely, a MaTáSzSz operatív vezetője adt át az idei évben sikeres pályázatot benyújtó öt távhőszolgáltató képviselőjének. 

Ezúton köszönjük a szponzoroknak, a résztvevőknek és az előadóknak, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a konferencia sikeréhez.

Fotók megtekintése

Szakmai előadások megtekintése

Konferencia film rövid

Konferencia film hosszú