Programsorozatunk 2016-ban indult azzal a céllal, hogy a szakmai konferenciák világánál kötetlenebb lehetőséget biztosítson az iparágon belüli üzleti kapcsolatok kiépítésére, illetve a beruházási és együttműködési lehetőségek feltérképezésére. Az Üzleti Klub rendezvényeire a távhőipari tagozati tagjainkat várjuk. A programok célja, hogy az ott kialakult partnerség segítségével egy igazán erős szövetség jöhessen létre, amely tényleges hatással lehet a szektor jövőjére.

Ennek érdekében az összejöveteleken elsősorban a kapcsolatépítésen van a hangsúly, és természetesen egy-egy, kifejezetten üzleti szempontokat hangsúlyozó szakmai előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. Az Üzleti Klub nagy előnye, hogy az első kézből kapott információk lehetővé teszik a távhőipari szereplők számára a gyors alkalmazkodást a változó piaci körülményekhez.
 

A VI. Üzleti Klub jelentkezési határideje 2018.szeptember 18. (kedd) 12:00 óra.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az Üzleti Klub maximális létszáma 25 fő, a jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk, és igazoljuk vissza.

 

A rendezvényre távhőipari tagozati tagjaink regisztrálhatnak.

 

Helyszín:                               Budapest, Doblo Bor & Bár

Cím:                                       1072 Budapest, Dob utca 20.

Időpont:                                2018. szeptember 25. (kedd), 14.00 – 17.00 óra

 

 

Az VI. MaTáSzSz Üzleti Klub központi témája a „Innováció”. Erre a témára koncentrálnak a felkért előadóink is, akik az alábbi témákkal jelentkeznek:

 

Gáll Tamás és Farkas László (Centaer Consulting): Gamification, mint innovatív üzleti megoldás

Erdei István (Grundfos Kft. Értékesítési igazgató; a Távhőipari Tagozat alelnöke): Innovációk a műszaki életben

Rozsos Rózsa (PÉTÁV Kft. vállalat- és ügyfélkapcsolati menedzser, a MaTáSzSz PR és marketing munkabizottságának vezetője): A távhőimázs fejlesztésének innovatív lehetőségei

 

 

Jelentkezni a  http://tavho.org/rendezvenyeink/uzleti-klub oldalon lehet.

 

A program következő várható időpontja: 2018. szeptember 25.
Jelentkezés menetéről az info@tavho.org címen kaphat információt.