Programsorozatunk 2016-ban indult azzal a céllal, hogy a szakmai konferenciák világánál kötetlenebb lehetőséget biztosítson az iparágon belüli üzleti kapcsolatok kiépítésére, illetve a beruházási és együttműködési lehetőségek feltérképezésére. Az Üzleti Klub rendezvényeire idén a távhőipari tagozati tagjaink mellett Rendes tagjainkat is várjuk. A programok célja, hogy az ott kialakult partnerség segítségével egy igazán erős szövetség jöhessen létre, amely tényleges hatással lehet a szektor jövőjére.

Ennek érdekében az összejöveteleken elsősorban a kapcsolatépítésen van a hangsúly, és természetesen egy-egy, kifejezetten üzleti szempontokat hangsúlyozó szakmai előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. Az Üzleti Klub nagy előnye, hogy az első kézből kapott információk lehetővé teszik a távhőipari szereplők számára a gyors alkalmazkodást a változó piaci körülményekhez.
 
2021. október 13-án szerdán, Balatonkenesén!
Hosszú idő után újra! Személyesen!
 
Az üzleti klubunk keretében tervezetten 5 távhőszolgáltató és távhőtermelő tagvállalatunk (Budapesti Közművek (korábban FŐTÁV) Nonprofit Zrt., PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft., Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft., Veolia Energia Magyarország Zrt.) rövid- és középtávú fejlesztési terveiről tudtok majd tájékozódni, az őket képviselők felkérése folyamatban van.
Természetesen az este folyamán a stratégiai terveiken kívül kötetlen beszélgetést is folytathattok velük!
 
A rendezvény lehetőséget ad arra is, hogy átadjuk a Távhőszolgáltatásért Nívódíjakat és a MaTáSzSz Minősített Partner Program keretében elnyert elismeréseket az érintett Távhőipari Tagozati Tagjainknak!
 
időpont: 2021. október 13. (szerda) 14,00 órától
helyszín: Balatonkenese, Hotel Marina-Port
részvételi díj: 0 Ft (a vacsorát és az italcsomagot is tartalmazza 😊 )
szálláslehetőség: Balatonkenese, Hotel Marina-Port (25,000 forint/fő/éj reggelivel. Önköltséges és egyénileg foglalandó)
 
Várható program:
14,00 – 18,00 óra: a meghívott távhőszolgáltató cégek vezetőinek előadása, „MaTáSzSz Minősített Partner 2021” minősítések ünnepélyes átadása, Távhőszolgáltatásért Nívódíjak ünnepélyes átadása (közben kávészünet)
18,00 órától vacsora (az ingyenes részvétel erre is vonatkozik)
20,00 órától szabadprogram, hazautazás, szobák elfoglalása, stb.
 
Fontos!
- Kérlek regisztráljatok legkésőbb 2021. október 8-áig, hogy tudjuk kire számíthatunk a rendezvényen! (https://forms.gle/LNxhXuQB8gbsH5VE9);
- A részvétel sajnos létszámkorlátos, legfeljebb 50 fő számára tudjuk biztosítani a részvétel lehetőségét;
- A részvétel a MaTáSzSz tagvállalatok számára ingyenes és a vacsora árát is tartalmazza;
- Igény esetén szállás a helyszínen biztosított, de előre kell foglalni és mindenki egyénileg intézi és fizeti (25,000 forint/fő/éj)
A program következő várható időpontja: 2021. október 13.

Jelentkezés az eseményre

A telefonszámnak 06-al kell kezdődnie