Programsorozatunk 2016-ban indult azzal a céllal, hogy a szakmai konferenciák világánál kötetlenebb lehetőséget biztosítson az iparágon belüli üzleti kapcsolatok kiépítésére, illetve a beruházási és együttműködési lehetőségek feltérképezésére. Az Üzleti Klub rendezvényeire idén a távhőipari tagozati tagjaink mellett Rendes tagjainkat is várjuk. A programok célja, hogy az ott kialakult partnerség segítségével egy igazán erős szövetség jöhessen létre, amely tényleges hatással lehet a szektor jövőjére.

Ennek érdekében az összejöveteleken elsősorban a kapcsolatépítésen van a hangsúly, és természetesen egy-egy, kifejezetten üzleti szempontokat hangsúlyozó szakmai előadást is meghallgathatnak az érdeklődők. Az Üzleti Klub nagy előnye, hogy az első kézből kapott információk lehetővé teszik a távhőipari szereplők számára a gyors alkalmazkodást a változó piaci körülményekhez.
 

A VIII. Üzleti Klub jelentkezési határideje 2019. szeptember 16. (hétfő) 12:00 óra.

 

A részvétel tagjaink számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az Üzleti Klub maximális létszáma 30 fő, a jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk.

 

 

Helyszín:                               Budapest, Le Bistro 

Cím:                                      1117 Budapest, Kopaszi-gát 4.

Időpont:                                2019. október 1. (kedd), 14.00 – 17.00 óra

 

 

Az VIII. MaTáSzSz Üzleti Klub-on új koncepcióval várjuk az érdeklődő tagjainkat. 

  

 

Jelentkezni a  http://tavho.org/rendezvenyeink/uzleti-klub oldalon lehet.

 

A program következő várható időpontja: 2019. október 1.

Jelentkezés az eseményre

A telefonszámnak 06-al kell kezdődnie