Minden évben az április 15-éhez legközelebb eső, iskolai szünettel nem érintett pénteki munkanapon, 2019-ben április 12-én, ünnepeljük a Távhőszolgáltatás Napját, amely alkalmából megrendezett közösségi események célja, hogy a nagyközönség megismerje a távhőellátás társadalmi, gazdasági és környezeti előnyeit, ezzel is népszerűsítve a szolgáltatást.

A Távhőszolgáltatás Napján az érdeklődők bepillanthatnak a távhőszolgáltatók és távhőtermelők kulisszái mögé, nyílt napokon és játékos családi programokon vehetnek részt (pl. futóverseny, alkotópályázat, kalandtúra, akadályverseny stb.).


A központi rendezvénynek minden évben egy, a MaTáSzSZ Elnökség által választott helyszínen tartjk. Az idén a Távhőszolgáltatás Napján Kaposvár ad ottthont a központi eseménynek. 

A Távhőszolgáltatás Napján az érdeklődők beleshetnek a szolgáltatók kulisszái mögé, és játékos családi programokon vehetnek részt (pl. futóverseny, alkotópályázat, kalandtúra, akadályverseny stb.).
A rendezvény elmaradhatatlan eleme egy vidám flashmob, amely rengeteg fiatalt vonz.

A 2019-es programokról bővebb információ alább található városok és távhőszolgáltatók szerinti bontásban. 

Érdekes és izgalmas családi programok, fotó-és rajzpályázatok, versenyek, nyeremények – és betekintés a „kulisszák” mögé, többek között ezeket kínálja az országos rendezvénysorozat, amelyet Szövetségünk hívott életre 6 évvel ezelőtt.

További információk facebook oldalunkon.

Kaposvár

A kaposvári programokat az esemény napján, április 12-én online követhetik nyomon az érdeklődők a www.kapos.hu oldalon.

Programok Kaposváron

Eger

https://www.evatzrt.hu/aktualis/212-tavhoszolgaltatas-napja-2019 

A program következő várható időpontja: 2019. április 12.
Jelentkezés menetéről az info@tavho.org címen kaphat információt.