Ma már a naprakészség elvárás, hiszen folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal kell megbirkóznunk; különösen igaz ez a szakmai életünkre. A naprakészség, a tudás egyre nagyobb értékkel bír, ugyanakkor a tanulásra fordított idő-, és akár pénz egyre csökkenő mértékben áll rendelkezésünkre, így a hagyományos oktatási forma sok esetben nem járható út. Az elektronikus távoktatás – e-learning – ezekre a problémákra nyújt hatékony megoldást, természetesen figyelmet fordítva arra, hogy a gyorsaság és költséghatékonyság ne menjen az oktatás minőségének rovására.

A tagvállalati igények kielégítésére a MaTáSzSz Iroda E-learning képzést indít, melyben számít a tagok hathatós közreműködésére.

Az első előadássorozat terveink szerint november elején indul hőközponti témakörben (a tagvállalatok által kitöltött kérdőív alapján erre a témára van a legnagyobb érdeklődés).

Az előadásokról:

  • egy előadássorozat 10 - 15 előadásból áll majd, amelyek egyenként 30 percesek;
  • minden héten 1, maximum 2 előadás lesz megtartva;
  • az előadásokhoz készül kiegészítő tananyag is;
  • az előadások később visszanézhetők a MaTáSzSz honlapján;
  • az előadások után kérdőíves formában felmérjük, hogy mennyire volt érthető, hasznos az adott sorozat;
  • Az oktatás a Cisco Webex Meetings felületén történik, melyhez mindenkinek biztosítunk hozzáférést.

 

A MaTáSzSz online képzése kiváló lehetőség arra, hogy tagjaink naprakész tudást szerezzenek utazási és egyéb költségek nélkül. Ezen felül, mindazokat, akik az egyes előadások többségén részt vesznek és helyesen töltik ki az ellenőrző kérdéseket, digitális elismerő oklevéllel jutalmazzuk. Közülük sorsoljuk ki azt a 3 főt is, akik ingyen részt vehetnek a 2019 tavaszán megrendezésre kerülő MaTáSzSz konferencián.

A képzésünk nevének kiválasztására nyereményjátékot indítunk. Amennyiben Ön megosztja velünk a MaTáSzSz online képzésének névötletét a facebook oldalunkon vagy az info@tavho.org címre írt emailben részt vesz a nyereményjátékon. A névjavaslatokat beküldők között értékes Grundfos ajándékcsomagot és szintén a Grundfos által felajánlott nagyértékű Alpha3 intelligens szivattyút sorsolunk.

A javaslatokat 2018.szeptember 4-éig várjuk.

Témakörjavaslatok

Tájékoztató levél Távhőipari Tagozati tagoknak

Előadás követelmények

Szponzori csomagok

Szponzori szándéknyilatkozat