MaTáSzSz Online Akadémia - TávHő Tudás

Ma már a naprakészség elvárás, hiszen folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal kell megbirkóznunk; különösen igaz ez a szakmai életünkre. A naprakészség, a tudás egyre nagyobb értékkel bír, ugyanakkor a tanulásra fordított idő-, és akár pénz egyre csökkenő mértékben áll rendelkezésünkre, így a hagyományos oktatási forma sok esetben nem járható út. Az elektronikus távoktatás – e-learning – ezekre a problémákra nyújt hatékony megoldást, természetesen figyelmet fordítva arra, hogy a gyorsaság és költséghatékonyság ne menjen az oktatás minőségének rovására.

A tagvállalati igények kielégítésére a MaTáSzSz Iroda E-learning képzést indít, melyben számít a tagok hathatós közreműködésére.

Az első előadássorozat terveink szerint november végén indul hőközponti témakörben (a tagvállalatok által kitöltött kérdőív alapján erre a témára van a legnagyobb érdeklődés).

Az előadásokról:

  • egy előadássorozat 14 előadásból áll majd, amelyek egyenként 30 percesek;
  • minden héten 1, maximum 2 előadás lesz megtartva;
  • az előadásokhoz készül kiegészítő tananyag is;
  • az előadások később visszanézhetők a MaTáSzSz honlapján;
  • az előadások után kérdőíves formában felmérjük, hogy mennyire volt érthető, hasznos az adott sorozat;
  • Az oktatás a Cisco Webex Meetings felületén történik, melyhez mindenkinek biztosítunk hozzáférést.

 

A MaTáSzSz online képzése kiváló lehetőség arra, hogy tagjaink naprakész tudást szerezzenek utazási és egyéb költségek nélkül. Ezen felül, mindazokat, akik az egyes előadások többségén részt vesznek és helyesen töltik ki az ellenőrző kérdéseket, digitális elismerő oklevéllel jutalmazzuk. Közülük sorsoljuk ki azt a 3 főt is, akik ingyen részt vehetnek a 2019 tavaszán megrendezésre kerülő MaTáSzSz konferencián.

A kérdőívek csak egyszer tölthetőek ki. Kérjük az előadások után az előadás oldalán kattintson a "képzéshez tartozó kérdőív kitöltésére". Kérjük válasszoljon az összes kérdésre és kattintson a kérdőívelküldésére, amennyiben véglegesíteni szeretné a válaszait. A kérdőív kitöltésközben nem menthető, de amíg nem véglegesíti, újra kezdhető. 

Felhasználói segédlet

 

Az első belépéshez regisztáció szükséges.


Hőközpontok

A hőközpontok a távhőrendszerek meghatározó, nagyon összetett elemei. Ezen kurzus alkalmával a résztvevők - többek között - megismerhetik a hőközpontok tervezezésekor és beépítésekor felmerülő problémákra adott megoldási javaslatokat, felfrissíthetik irányítástechnikai tudásukat, illetve megismerhetik főbb építőelemek legkorszerűbb változatait ( pl.: hőcserélők, szivattyúk, szabályozószelepek, szerelvények, szűrők, mérők).